Военно обучение

Военно обучение

Програмата по военно обучение дава възможност да се докоснете до военното дело в максимално реалистична среда. Предоставяме познания по общовойскова подготовка, стрелба, първа помощ и самозащита.

Организирани занимания се провеждат както в специално подготвена за стрелби зала, така и на откритo със специално разработени Airsoft игри. Тези игри представляват спортно занимание, развито на базата на военни/полицейски действия, в условията на реална бойна среда. Този вид военна игра е позната на света с различни имена, като например:

 Еърсофт (Airsoft), Страйкбол (Strikeball), Софт Еър (Soft Air).

Възниква като начин за трениране на специалните части на САЩ и Германия, което в крайна сметка се развива като спортно хоби по целия свят. Целта е  достигане на високи нива на адреналина, развити на основата на сблъсъка в битката и стремежът за оцеляване в сражение. Съществена разлика от реалните бойни действия е, че тук всяка грешка е поправима и може да се анализира и коментира. Така се развиват и утвърждават рефлекси и навици, които биха спасили човешки живот в една критична ситуация. Уникалното е, че се използват напълно реални реплики на реално съществуващи образци бойни пушки, пистолети и картечници. Усещането да си екипиран напълно като „тюлен“, „спецназовец“ или британски командос е невероятно силно и истинско.

Специално подготвени инструктори ще ви въведат в общовойсковата подготовка, стрелбата, оказване на долекарска помощ и самизащита.

Изпитай емоцията да бъдеш КОМАНДОС!

Запитване за военно обучение

3 + 7 =

Свържете се с нас

Работни дни

пинеделник – неделя

Работно време

9:00 – 22:00

Контакти

Телефон

+359 886 651 819

+359 883 498 852

+359 898 375 753

Имейл 

info.nussbg@gmail.com

Адрес

гр. Сандански, ул. Македония 30

сградата на ГУМ, ет. 3

Pin It on Pinterest

Share This