БОДИГАРД УЧИЛИЩЕ

Бодигард училище

Бодигард училище дава възможност да се придобият техники и похвати необходими на професионалният телохранител. Изгради необходимата физическа, техническа, тактическа, психологическа и правна подготовка.

Бодигардът носи отговорност за живота на друг човек и от него се изискват специални умения, техники и похвати. Телохранителите трябва да могат да разпознаят и да избягват опасностите, да защитят охраняваното лице с помощта на своите собствени физически, технически, тактически и психологически умения или да прибягнат до използването на огнестрелно оръжие, да търсят и откриват взривни устройства, да оказват долекарска помощ и уверено да шофират при екстремни условия.

Обучението на бодигарда трябва да бъде на най-високо ниво и следователно изисква непрекъснато усъвършенстване.

Желанието за повишаване на професинолните умения на телохранителите, е в основата на появата на спортния приложен многобой за телохранители „Бодигард”, който започва да се развива в Украйна преди повече от 15 години.

Спортният приложен многобой за телохранители е предназначен за отбори на държавни и частни служби и структури за охрана и сигурност, за спортисти от сродни спортове, както и за ученици от професионални училища, в които се изучават тези дисциплини.

НССС взима участие в спортният приложен многобой за телохранители. Стани част от нашият отбор.

Научи тайните на професията БОДИГАРД!

Запитване за бодигард училище

15 + 5 =

Свържете се с нас

Работни дни

пинеделник – неделя

Работно време

9:00 – 22:00

Контакти

Телефон

+359 886 651 819

+359 883 498 852

+359 898 375 753

Имейл 

info.nussbg@gmail.com

Адрес

гр. Сандански, ул. Македония 30

сградата на ГУМ, ет. 3

Pin It on Pinterest

Share This